Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Surface to Air hyrer dansk chefdesigner

Der er ny designer hos Surface to Air, og den første kollektion vil være at finde i butikkerne fra august 2014.
Der er ny designer hos Surface to Air, og den første kollektion vil være at finde i butikkerne fra august 2014.

Den danske designer, Stine Riis, der startede brandet Riis i 2011 og vandt H&Ms Design Award i 2012, er nu blevet en del af designteamet hos franske Surface to Air.

Og selvom designeren ikke var på udkig efter job, var der ingen tvivl da Aldric Speer, der er kreativ direktør hos Surface to Air, kontaktede hende.

LÆS OGSÅ: Ganni ansætter kommerciel direktør: Vi vil sikre ekspansionen

”Muligheden for at, udvikle mig som designer, og fokusere på det jeg er god til, nemlig designprocessen, tiltalte mig meget,” siger Stine Riis, som nu varetager jobbet som chefdesigner for mærkets damelinje.

”Som chefdesigner hos Surface to Air får jeg muligheden for at designe en langt bredere produktportefølje, end i min egen virksomhed, og skabe en fuldendt helhed af produkter,” forklarer Stine Riis.

Ny designretning

Den første kollektion er allerede at finde i butikkerne til august, og Stine Riis håber på at kunne bidrage med en, som hun selv formulerer det, stærk vision for brandet og dets fremtid:

”Når kollektionen kommer i butikkerne til august, vil man allerede kunne se en forandring, både i valget af materialer, farver og silhuet som respekterer Surface to Airs DNA og nuværende kunder, men samtidig peger i en ny retning,” forklarer Stine Riis, der understreger at hendes eget mærke, Riis, ikke er helt glemt.

”De sidste 10 måneder har jeg koncentreret mig fuldt ud om Surface to Air, og nu hvor jeg er inde i arbejdsgangen, har jeg igen tid til fokusere på mit eget brand ved siden af Surface to Air,” siger den nyudpegede chefdesigner.