Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Becksöndergaard henter designer fra By Malene Birger

Becksöndergaard ansætter to nye ansigter - en brandmanager og en designmanager. Begge har solid erfaring fra den danske modebranche.
Becksöndergaard ansætter to nye ansigter - en brandmanager og en designmanager. Begge har solid erfaring fra den danske modebranche.

Danske Becksöndergaard har ansat to nye ansigter – begge med masser af erfaring fra modebranchen.

Jette Romvig er pr. 1. juni ansat som designmanager efter at have arbejdet for blandt andre InWear, Magasin og senest By Malene Birger, hvor Jette Romvig var seniordesigner med fokus på accessories.

Også 1. juni ansættes Pernille Skriver i en nyoprettet stilling som brandmanager. Pernille Skriver var i tolv år designmanager for mærket Part Two, og har desuden arbejdet for modevirksomheder som Samsøe & Samsøe, BTX Group og Signal samt Designskolen Kolding.

“Vi er meget begejstrede over at have fået Jette og Pernille ombord. Vi ved, at Pernille med sin gode smag og store erfaring kan holde konceptet og design-DNA’et bag Becksöndergaard opdateret og friskt. Og hertil vil Jette med sit kreative flair bringe kollektionerne op på et nyt niveau, udvide porteføljen og skabe ny spændende accesoirer,” siger adm. direktør for Becksöndergaard Lars Andresen i en pressemeddelelse.

Becksöndergaard blev stiftet i 2003 af Lis Beck og Anna Søndergaard med særligt fokus på punge af farvestrålende åleskind. Siden er produktporteføljen udvidet og omfatter i dag også fx t-shirts, tørklæder og en række lædervarer. I 2013 indgik Becksöndergaard strategisk partnerskab med den svenske investeringsfond Valedo og koncernens produkter sælges i 15 lande.