Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi, Udland

Opening Ceremony klar til ekspansion

Ny investor skal ruste New York-virksomheden Opening Ceremony til deres ekspansionsplaner.
Ny investor skal ruste New York-virksomheden Opening Ceremony til deres ekspansionsplaner.

For tolv år siden startede Humberto Leon and Carol Lim Opening Ceremony og for første gang i brandets historie lukker ejerne nu op for investering udefra. Investeringen kommer fra det private investeringsfirma Berkshire Partners.

Med investeringen håber Carol Lim og Humberto Leon at udvikle mærkets herre-, dame- og accessorieslinjer, forbedre og udvide deres webshop samt udvide med flere butikker – både mono- og multibrand.

”Vi har mange ideer til flere Opening Ceremony-butikker, og vi vil gerne gøre vores onlinebutik endnu mere dynamisk. Vi følgers vores instinkter – det er på den måde Opening Ceremony kommet til, hvor vi er i dag,” siger Humberto Leon om investeringen og mærkets fremtid til Fashionunited.

Marni F. Payne, senior direktør i Berkshire Partners, siger om samarbejdet:

“Opening Ceremony har længe været på forkant, både kreativt og i deres måde at sikre deres kunders engagement. Vi ser frem til at arbejde med Carol and Humberto og resten af Openings Ceremony-holdet og støtte den næste periode i virksomhedens udvikling.”

Udover investeringsaftalen har Opening Ceremony udnævnt tidligere direktør i Urban Outfitters og nuværende partner i Berkshire Partners, Glen Senk, som ny non-executive bestyrelsesformand.

Kilde: Fashionunited.co.uk