Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Udland

Ny denimmesse i Amsterdam åbner til maj

Denimmessen Kingpins, der allerede afholdes i New York, Hongkong og Los Angeles, åbner for første gang i Amsterdam til maj.
Denimmessen Kingpins, der allerede afholdes i New York, Hongkong og Los Angeles, åbner for første gang i Amsterdam til maj.

I maj er der for første gang Denim Days i Amsterdam. Her er der masser af denim til både forbrugere og professionelle.

Messearrangørerne Kingpins, der også arrangerer by invitation only-denimmesser i New York, Hongkong og Los Angeles, står bag en ny sourcingmesse i den hollandske hovedstad. her får udvalgte brands adgang til “de bedste væverier, vaskerier og denim-producenter i USA, Japan, Kina, Italien, Tyrkiet, Egypten, Pakistan, Thailand, Spanien og Mexico,” lyder det i en meddelelse.

Kingpin Amsterdam foregår i industribyggeriet Westergasfabriek d. 7. og 8. maj, og så snart dette arrangement slutter, åbner arrangementet Blueprint i samme rammer d. 9. of 10. maj.

Her er tale om et arrangement for “alle denimheads, forbrugere, butiksprofessioelle, stylister, studerende, designere og detailhandlende.”

Blueprint er en del af den hollandske modemesse Modefabriek og er en platform for inspiration og videndeling, men også en mulighed for denimbutikker for at tilbyde pop-up-tilbud og lignende.

Det er allerede nu muligt at søge om adgang til Kingpins-messen – læs mere på: www.amsterdamdenimdays.com