Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Udland

Fruit of the Loom får bæredygtighedspris

Tøjvirksomheden vil mindske deres udledning af drivhusgasser med 40 pct. inden året er omme.
Tøjvirksomheden vil mindske deres udledning af drivhusgasser med 40 pct. inden året er omme.

Amerikanske Fruit of the Loom har modtaget en pris for deres offentlige rapportering og ’aggressive mål’ i forhold til at sænke deres udledning af ​​drivhusgasser.

Det er USA’s pendant til Miljøstyrelsen i Danmark – The Environmental Protection Agency (EPA), som har tildelt Fruit of the Loom prisen ’The Climate Leadership Award’. Det skriver Ecotextile.com.

Tøjvirksomheden har modtaget prisen for deres forpligtelse til at reducere deres udledning af drivhusgasser forbundet til elektricitetsforbrug med hele 40 pct. inden 2015 (baseret på Fruit of the Looms el-forbrug i 2012, red.).

Mere konkret vil Fruit of the Loom reducere CO2-aftrykket fra deres produktionsfaciliteter i Honduras ved at anvende el produceret af biomasse samt ved at købe elektricitet fra et vandkraftværk. En grøn omstilling, som ifølge Ecotextile vil gøre, at 100 pct. af Fruit of the Looms el-forbrug i Honduras fremover vil komme fra vedvarende kilder.

Rick Medlin, præsident og CEO i Fruit of the Loom udtaler:

”Fruit of the Loom søger de højeste standarder – ikke kun i vores forretning, men i vores forpligtelse på en bæredygtig fremtid. For at nå disse standarder, har vi sat aggressive mål i forhold til alt, hvad vi gør, og skabt handlingsplaner, der hjælper os til at nå disse mål. Vores mål i forhold til at nedsætte udslippet af drivhusgasser er endnu et eksempel på vores fokus på effektivitet og innovative løsninger for at understøtte vores forretning og planeten,” siger Rick Medlin.