Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

Nordic Fashion Association samler initiativerne på et sted

Med en ny hjemmeside har Nordic Fashion Association samlet NICE, New Nordic Fashion, Copenhagen Summet og Learn How To Be Nice under samme tag.
Med en ny hjemmeside har Nordic Fashion Association samlet NICE, New Nordic Fashion, Copenhagen Summet og Learn How To Be Nice under samme tag.

Nordic Fashion Association har lanceret deres redesignede hjemmeside, og her har organisationen som noget nyt samlet alle initiativer på én webplatform, således at de enkelte projekthjemmesider (fx NICEs hjemmeside) alle leder frem til samme portal.

På den måde er det blevet nemmere for alle interesserede at skabe et hurtigt overblik over de mange tiltag, lyder forklaringen.

Nordic Fashion Association består af 10 organisationer, som til sammen arbejder for at samle den nordiske modebranche og implementere bæredygtige principper for modeindustrien. Derudover arbejder organisationerne også for at udvikle en stærkere nordisk identitet og global positionering.

På hjemmesiden kan du blandt andet læse om Copenhagen Fashion Summet, som er et initiativ skabt på baggrund af et samarbejde mellem Danish Fashion Institute og Nordic Fashion Association.  Arrangementet bliver afholdt til april.

LÆS OGSÅ: ‘Prominente talere gæster Copenhagen Fashion Summit 2014’

Læs mere om Nordic Fashion Association , samt de forskellige initiativer her.