Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Kalender

Tilmeld din blog til Modeblogprisen 2014

Det er igen blevet tid til forberedelserne til Modeblogprisen 2014. Så hvis du mener, at din blog har, hvad der skal til, så tilmeld dig nu.
Det er igen blevet tid til forberedelserne til Modeblogprisen 2014. Så hvis du mener, at din blog har, hvad der skal til, så tilmeld dig nu.

Landets bedste modebloggere skal hædres igen, og denne gang foregår det, inden sæsonens modeuge for alvor går i gang til januar.

Modeblogprisen, som første gang kårede de bedste danske blogs i 2011, er til for at hylde de danske modebloggere, der er med til at inspirere modeinteresserede over hele Danmark.

Miinto.dk er i år gået sammen med Gallery International Fashion Fair om at kåre de dygtigste danske modebloggere ved et prisuddelingsevent tirsdag den 28. januar på Børsen i København.

”Med Modeblogprisen markerer vi bloggernes vigtige rolle i modeindustrien. I vores digitale tidsalder er bloggernes opdaterede og personlige fortolkning af trends og mode afgørende for mange forbrugere – også når de skal investere i mode. Derfor vokser feltet af dygtige, kreative og dedikerede bloggere støt, og Miinto vil gerne være med til at anerkende disse og fastslå deres vigtighed for både medier, modebrands og vigtigst forbrugerne”, udtaler Miintos COO Konrad Kierklo i en pressemeddelelse.

Modeblogprisen består af syv katagorier: Årets nye modeblog, Årets personlige modeblog, Årets visuelle koncept, Årets kvindelige modeblog, Årets mandlige modeblog, Læserprisen samt Årets internationale modeblogger. De første fem katagorier er juripriser, hvorimod læserprisen er en forbrugerdrevet afstemning. ’Årets internationale modeblogger’ bliver kåret af Miinto.

Til at afgøre vinderne i de fem forskellige katagorier, har Miinto samlet en jury med faglig tyngde, der hver især repræsenterer nogle af de vigtigste danske modemedier.

Juryen består af: Sara Møller Christensen – Chefredaktør for Woman, Trine Oehlenschlæger – Webredaktør for Costume, Uffe Buchard – Kreativ direktør for DANSK Magazine, Line Hindsgaul – Moderedaktør for Alt for Damerne, Frederik Lentz Andersen – Moderedaktør for Euroman, Mie Juel – Moderedaktør for ELLE og Kathrine Houe – Moderedaktør for IN.

Tilmeld dig

Alle danske modebloggere har mulighed for at tilmelde sig og deltage i konkurrencen via sitet – www.modeblogprisen.dk indtil den 20. december 2013. Alle konkurrencedeltagere vurderes ud fra helt faste kriterier for, hvad der kan karakteriseres som en modeblog.

De nominerede bloggere bliver offentliggjort den 9. januar 2014, men forbrugerafstemningen til årets læserpris sættes allerede i gang den 20. december 2013 og løber en måned frem.