Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Cover Man ansætter ny chefredaktør

Cover Man ansætter en herre, der allerede færdes hjemmevant i Malling Publications kontorer.
Cover Man ansætter en herre, der allerede færdes hjemmevant i Malling Publications kontorer.

Når det første forårsnummer af Cover Man rammer gaden 30.januar, bliver det med en ny chefredaktør ved roret, nemlig den 36-årige Chris Pedersen, som overtager ansvaret efter Frederik Bjerregaard. Det skriver Malling Publications i en pressemeddelelse.

“Chris Pedersen har en lang erfaring i den danske magasinverdenen, og han vil fortsat fungere som redaktør på magasinet Cover, hvor han har arbejdet siden 2010 sideløbende med, at han har medvirket i en række DR-produktioner som Moderedaktørens Dagbog, Smagsdommerne og senest Danmarks unikke stilikoner,” lyder det i meddelelsen.

Redaktørskiftet falder sammen med Malling Publications’ beslutning om at udvide Cover Mans udgivelseskvotient, så magasinet fremadrettet udkommer seks gange årligt.

“Efter to år og otte udgivelser har Cover Man skabt sin egen niche i det danske magasinmarked for manden, som er en del af kulturen og ikke kun ønsker at læse om den. Derfor har vi nu besluttet at satse endnu hårdere på Cover Man,” udtaler forlægger Malene Malling.