Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Smartguy får ny direktør

Onlinekoncernen har ansat Thomas Wandahl, der kommer fra en chefstilling hos Telmore.
Onlinekoncernen har ansat Thomas Wandahl, der kommer fra en chefstilling hos Telmore.

Thomas Wandahl forlader sin post som adm. direktør i Telmore og er fra 1. januar ny Group CEO for Smartguy-koncernen. Det skriver virksomheden i en fondsbørsmeddelelse.

”Jeg er naturligvis meget glad og stolt over at have fået opgaven med at tage Smartguy videre til næste niveau. Smartguy er et internationalt selskab med en meget stærk base i Danmark, samt en velsmurt indkøbs-, logistik- og teknologi-platform, som jeg med mine erfaringer fra bl.a. marketing og kundeservice ser frem til at skalere yderligere i de kommende år,” siger Thomas Wandahl.

LÆS OGSÅ: ”Smartguy har røde tal på bundlinjen”

Medstifter af Smartguy A/S, Nicolai Kærgaard, fortsætter i selskabet som en del af ledelsen, som direktør for forretningsudvikling.

”Det glæder mig utrolig meget, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Thomas. Thomas har haft ansvar for større organisationer i telesektoren, og har yderligere lært om kundefokus, da han byggede Eurobonus-programmet hos SAS,” siger Nicolai Kærgaard, der kommer med følgende forklaring på sin exit:

LÆS OGSÅ: ”Smartguy opruster i bestyrelsen”

”Den rolle, man har som adm. direktør, er anderledes i forskellige faser af en virksomheds størrelse. Jeg har nydt at stå i spidsen for Smartguy i mange år, men jeg kan konstatere, at den rolle, der forventes af en adm. direktør i en virksomhed af Smartguys størrelse, ikke er det, som motiverer mig mest. Derfor vil jeg hellere fokusere på udviklingsaktiviteter og overlade rollen som Group CEO til Thomas, som jeg tror vil gøre en stor forskel for os.”