Ligesom hos Acne er det nu slut med angoraprodukter i samtlige af IC Companys’ produkter. Det sker i kølvandet på den internationale dyreværnsorganisation PETAs optagelser af de stærkt kritisable forhold for angorakaninerne på kinesiske farme.

”IC Companys finder denne dokumentar yderst foruroligende. Intet produkt er så vigtigt for markedet og slet ikke for os som selskab, at det retfærdiggør denne mishandling af dyr. De arbejdsmetoder, der anvendes i dokumentarfilmen er langt fra i overensstemmelse med vores politik, og vi vil gøre vores yderste for at stoppe denne praksis,” skriver IC Companys i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ”Acne stopper midlertidigt salg af angoraprodukter”

Derfor har IC Companys, som blandt andre har mærkerne Tiger of Sweden, By Malene Birger, Soaked in Luxury og Designers Remix, besluttet:

”At forbyde brug af angorauld i alle IC Companys’ produkter, som endnu ikke er sat i produktion.”

Det betyder, at forbuddet vil træde i kraft fra sommerkollektionen 2014. IC Companys skriver, at de ikke genoptager brugen af angorauld førend de har en leverandørkæde, som er fuldt ud transparent, hvad angår dyrevelfærd i angoraproduktionen.