Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

2 x tirsdagsforedrag i Danish Fashion Institute

DAFI inviterer om en uge til både Min Historie og DAFI Tuesday. På tirsdag er der altså hele to muligheder for at blive klogere. Dels på salg af modetøj og dels på smykkevirksomheden Ole Lynggaard Copenhagen.
DAFI inviterer om en uge til både Min Historie og DAFI Tuesday. På tirsdag er der altså hele to muligheder for at blive klogere. Dels på salg af modetøj og dels på smykkevirksomheden Ole Lynggaard Copenhagen.

Tirsdag den 26. november er der hele to Danish Fashion Institute-arrangementer på programmet. Fra morgenstunden inviteres der nemlig til DAFI Tuesday, som denne gang har selve salgsprocessen som omdrejningspunkt:

“Kampen om kunderne er hård, og derfor handler det først og fremmest om at se indad, kende dine egne kerneværdier og om at være bedre forberedt end dine konkurrenter. Vil du vide mere, så kom til næste DAFI Tuesday, hvor MentorMe.dk’s Søren Nielsen giver gode råd om, hvordan du bedst udnytter potentialet i jeres kollektioner og i salgsorganisationen for at opnå maksimal performance,” lyder det i indbydelsen til DAFI Tuesday.

MentorMe.dk er stiftet af Søren Nielsen, der har salgserfaring fra blandt andre Sand, Redgreen og Stella Nova.

Senere på dagen er det tid til 12. foredrag i rækken af Danish Fashion Institutes populære “Min Historie”-arrangementer.

Denne gang er det Søren Lynggaard, adm. direktør i Ole Lynggaard Copenhagen, der fejrer 50-års jubilæum i år. Han fortæller om smykkevirksomhedens rejse gennem en branche, der bliver mere og mere globaliseret.

Begge arrangementer foregår hos Danish Fashion Institute i Design Society-bygningen, H.C. Andersens Boulevard 27 i København.

DAFI Tuesday – Om salg 

Tid: 26. november kl. 9-10 (morgenkaffe fra kl. 8.45)

Pris: Gratis for medlemmer af DAFI, 700 kr. for andre.

Tilmelding: til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 22. november – emne: Salg

Min Historie – med Søren Lynggaard

Tid: 26. november kl. 16-18

Pris: Arrangementet er gratis, men er udelukkende for medlemmer af DAFI samt designstuderende og CBS-studerende.

Tilmelding: til minhistorie@danishfashioninstitute.dk senest 19. november. Tilmelding er bindende – afbud skal ske senest 24 timer inden arrangementet. Arrangementet henvender sig primært til salgsansvarlige, men er åbent for alle interesserede.