Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Kalender

International masterclass: Innovation og kreativitet i modebranchen

Kunstakademiets Designskole inviterer den 7. november til masterclass, hvor tre internationale designere vil fortælle om hver deres tilgang til innovation og kreativitet.
Kunstakademiets Designskole inviterer den 7. november til masterclass, hvor tre internationale designere vil fortælle om hver deres tilgang til innovation og kreativitet.

Kom og vær med til en eftermiddag med temaet Innovation og kreativitet i modebranchens designprocesser. Du vil i løbet af dagen blive provokeret og inviteret til at deltage aktivt i dialogen med tre internationale designere.

Idéen med masterclass’en, der er en aktivitet i Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, er at videregive unik viden om designprocesser og innovation inden for mode og trends.

De tre designere, der har hver sin baggrund og hver sin tilgang til mode og innovation, er:

  • Haute Couturier Gustavo Lins, arkitekt og modeskaber, Atelier Gustavo Lins, Paris
  • •Elisa Palomino, Head of Fashion Print Pathway på Central Saint Martins, tidligere Head of Designstudio for Christian Dior og John Galliano, London
  • •Jennifer Murray, den unge designkomet og modedesigner, PA for J. W. Anderson, London

Gustavo Lins, Elisa Palomino og Jennifer Murray vil komme med eksempler fra deres eget arbejde, og bl.a. diskutere hvordan innovation og kreativitet kan fremme selve formgivningen.

Masterclass’en bliver ledet af Michael Holm, der blandt andet er kendt i danske og internationale designkredse og designuniversiteter, for sit arbejde som inspirator og designterapeut, og derudover har haft en central rolle i den danske medie verden.

Tilmeldingsfrist: 28. oktober 2013

Hvor: Kunstakademiets Designskole, Meldahls Smedie, Auditorium 5, Danneskjold-Samsøes Allé, København K.

Hvornår: Torsdag den 7. november 2013, kl. 13.00 – 17.00.

Arrangementet er gratis og åbent for alle men primært henvendt til folk med tilknytning til modebranchen.

Tilmelding skal ske til amo@kadk.dk.