Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Katvig er gået konkurs

Gammel bankgæld har tvunget børnetøjsmærket Katvig til at indgive konkursbegæring.
Gammel bankgæld har tvunget børnetøjsmærket Katvig til at indgive konkursbegæring.

Det er under to uger siden, at stifteren af børnetøjsmærket Katvig, Vigga Svensson, modtog Miljøministeriets CSR-pris ved CSR Awards, men nu er Katvig gået konkurs. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ”Katvig vinder Miljøministeriets CSR-pris”

Katvig har selv trukket stikket og indgivet konkursbegæringen til skifteretten, men ifølge stifter og adm. direktør Vigga Svensson er det ikke nødvendigvis slut med Katvig af den årsag. Hun har givet pressemeddelelsen overskriften: ”Katvig tager en pause”.

”Jeg føler, at jeg har nået en milepæl og at det er tid til et nyt set-up. Vi har en sund og god forretning, mange forbrugere i mange lande har forstået nødvendigheden af økologiske og bæredygtige løsninger og rigtig mange andre tekstilvirksomheder har ladet sig inspirere af vores løsninger,” udtaler Vigga Svensson i pressemeddelelsen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ”Katvig forlader 2012 med minus”

”Vi har oplevet markant vækst på det sidste, alene i år har budt på 20 procent vækst i Danmark. Men vi har kæmpet med en gammel bankgæld der har gjort, at vi ser os nødsaget til at tage så drastisk et skridt. Jeg føler, at jeg er nødt til at finde en anden model for Katvig og mit arbejde for en bæredygtig modebranche,” udtaler Vigga Svensson.

Katvig har eksisteret siden 2003.