Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Eva Kruse skal tale ved TEDx Copenhagen

DAFIs adm. direktør Eva Kruse er blandt talerne ved denne uges TEDx-arrangement i København.
DAFIs adm. direktør Eva Kruse er blandt talerne ved denne uges TEDx-arrangement i København.

Når Bremen Teatret i København på torsdag slår dørene op for dette års TEDx-arrangement, kan tilhørerne blandt andre opleve Danish Fashion Institutes adm. direktør Eva Kruse på scenen.

Hendes oplæg vil handle om arbejdet med bæredygtighed i modebranchen og vil blandt andet fokusere på, hvordan vi hver især, som forbrugere, kan spille en central rolle i arbejdet med at få drejet modebranchen mod mere bæredygtige forretningsmodeller, der reducerer industriens sociale og miljømæssige aftryk.

Det fælles tema for denne udgave af TEDx Copenhagen er den åbne titel ”Mirror Mirror” og blandt de øvrige talere er også Reseconds Stine Skytte Østergaard.

Resecond er navnet på to butikker i henholdsvis København og Århus, der er drevet efter et rendyrket byttekoncept. Det går ud på, at man i stedet for at købe nyt, kan aflevere sine brugte kjoler, som man ikke bruger længere til andre kjoler, som ellers også ville blive glemt.

LÆS OGSÅ: ”Re-Second: I ny butik, kan man bytte sig til kjoler”

TED er en non-profit-organisation, der organiserer konferencer, som har til formål at udbrede ”ideer, der er værd at sprede.” Bogstaverne dækker over Technology, Entertainment og Design.

Tidligere TED-talere inkluderer Bill Clinton, Al Gore, Bill Gates, Malcolm Gladwell samt en række Nobelprismodtagere.

TEDx er fællesbetegnelsen for de lokale, selvorganiserede TED-events, som bliver afholdt i byer over hele verden – lige fra København og Køln til Kiruna og Khartoum.

Se den samlede talerliste og mere info på: tedxcopenhagen.dk.