Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Tidligere Georg Jensen-topchef hopper til London

Ulrik Garde Due, tidligere adm. direktør i danske Georg Jensen, bliver ny topchef i den tolv år gamle britiske designvirksomhed Temperley London.
Ulrik Garde Due, tidligere adm. direktør i danske Georg Jensen, bliver ny topchef i den tolv år gamle britiske designvirksomhed Temperley London.

Ulrik Garde Due er i dag blevet udnævnt som ny adm. direktør hos Temperley London, et britisk modehus stiftet af designeren Alice Temperley.

Den nyuedpegede direktør erstatter Alice Temperleys mand i chefstolen. Her har Lars von Bennigsen nemlig siddet siden etableringen i 2000.

Tidligere har Ulrik Garde Due fungeret som salgsdirektør hos Burberry, og derudover har han formået at gøre den danske smykkevirksomhed Georg Jensen finansielt i stand til et succesfuldt salg til Bahrain, hvorefter direktøren sagde  op i februar, det skriver Børsen. 

Muligheder i designertøj

I et interview med Women’s Wear Daily i går fortæller Ulrik Garde Due, at han sagde ja til jobbet, fordi han ser et stort vækstpotentiale for Temperley London.

“Der er så mange muligheder. Alice er en stjerne, og du kan se hendes kreativitet. Hun er ung og meget unik,” siger han til Women’s Wear Daily.

LÆS OGSÅ: IC Companys’ nye topchef holder sig helst i baggrunden

Ulrik Garde Due lykkedes i sin tid hos Georg Jensen med at vende foretagendet fra en underskudsforretning til en virksomhed med sorte tal på bundlinjen. I efteråret 2012 blev Georg Jensen opkøbt af Investcorp fra Bahrain til den nette sum af 140 mio. dollar.

Kilde: børsen.dk, wwd.com