Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Udland

Pandora åbner flagship-butik i London

Den børsnoterede smykkevirksomhed, Pandora, åbner snart dørerne for deres største konceptbutik i verden. Butikken er placeret i London og fylder hele to etager.
Den børsnoterede smykkevirksomhed, Pandora, åbner snart dørerne for deres største konceptbutik i verden. Butikken er placeret i London og fylder hele to etager.

Pandora har for nyligt udsendt en fondsbørsmeddelelse om, at smykkeselskabet nu åbner en Flagship Store på Oxford Street i London.

Butikken, som breder sig over 200 kvadratmeter fordelt på to etager, er dermed verdens største Pandora-konceptbutik, skriver Pandora i en pressemeddelelse til FashionForum, og det hele er en del af den store vækststrategi:

“London er verdens modehovedstad, og vores Flagship Store på Oxford Street vil forstærke vores position i markedet som et førende smykkebrand,” forklarer Peter Andersen, President for Pandora Western Europe, i meddelelsen.

Butikken åbner officielt den 5. september og er ifølge pressemeddelelsen i tråd med Pandoras overordnede strategi om at øge antallet af brandede salgskanaler ved at opgradere eksisterende butikker og åbne nye konceptbutikker.

“Vi har siden starten villet åbne en Pandora Flagship Store i London, og det er noget, vi har arbejdet på i fem år, så vi er meget glade for at kunne realisere denne drøm,” siger Peter Andersen.

Butikken byder blandt andet på tablet teknologi, der gør det muligt at udforske smykkeuniverset interaktivt.

Ved udgangen af juni 2013 havde Pandora 10.337 salgssteder verden over, inklusive 949 Konceptbutikker i mere end 70 lande. Konceptbutikker står for næsten halvdelen af PANDORAs direkte salg. Pandora har i dag Konceptbutikker i byer som New York, Rio de Janeiro, Paris, Moskva, Hong Kong, Sydney og Beijing. Pandora forventer at åbne ca. 175 Konceptbutikker i 2013.