Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Day Birger et Mikkelsen indgår samarbejde med Kopenhagen Fur

Et udbytterigt møde i Korea førte til et samarbejde mellem de to danske virksomheder om en pelskollektion på ni pelse.
Et udbytterigt møde i Korea førte til et samarbejde mellem de to danske virksomheder om en pelskollektion på ni pelse.

Day Birger et Mikkelsen og Kopenhagen Fur lancerer til efteråret 2013 et pelssamarbejde. Således præsenterer de to en fælles kollektion bestående af ni pelse, der med priser mellem 10.000 kr. og 40.000 kr. ifølge Kopenhagen Fur gerne skal appellere til et bredt marked.

Foruden overtøjet vil et udvalg af varer fra Kopenhagen Furs eget pels-accessoirmærke Oh! by Kopenhagen Fur også fremadrettet være at finde i Days butikker.

Samarbejdet er ifølge Kopenhagen Fur et naturligt skridt på vejen i markedsføringen internationalt af de to virksomheders brand-værdi.

“Vi har begge en fænomenal brand-DNA og høje internationale mål for vores firmaer. Men samtidig har vi forskellige måder at gøre tingene på, og dét er et stort plus,” siger Peter Henriksen, virksomhedsleder og medejer af DAY Birger et Mikkelsen.

Samarbejdet har været undervejs, siden de to modefirmaer mødtes på en rejse til Korea. Kollektionen er designet af Days designteam Keld Mikkelsen og Marianne Brandi, mens Kopenhagen Fur står bag pelssourcing, som har fundet sted i Kastoria i Grækenland.