Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Det nye kuld: Suzan Woodcock

Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.
Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.

I barndommens venindebøger står beskæftigelsen ”designer” ud fra spørgsmålet om fremtidens drømmejob. Dette barndomsønske har ligget i underbevidstheden hos Suzan lige siden, og i dag arbejder hun med stilsikkerstilsikre designs, som formår at inkorporere klare designvisioner i sine tøjkollektioner.

Med en gennemgående bevidsthed omkring mode, lader Suzan sig inspirere af alt, men tager afsæt i designtanken, om at mode er meget mere end skøre snit og skæve udtryk.

”For mig er mode meget demokratisk og jeg synes derfor at det er vigtigt at huske, at alle som har lyst kanbidrage værdifuldt.”

LÆS OGSÅ: Det nye kuld: Nadja Düring Friis

For Suzan er bæredygtighedstanken elementær i designprocessen, men hun tager tanken videre end bare i tekstilet. Hun har for øje at bæredygtigheden fremkommer tydeligt og ligevægtigt både økonomisk, etisk og i det miljømæssige aspekt. Suzan er fagligt funderet i sit fag, hun er en dygtig skrædder og en dygtig designer.

”Jeg har uddannet mig for at lære.”

Et meget højt kvalitets- og ambitionsniveau ses tydeligt hos Suzan Woodcock, og hun formår at skabe en smuk kollektion med stilistisk sikker hånd og en allestedsnærværende omtanke på omgivelserne og miljøet.

Dimittendshow 2013, Suzan Woodcock, TEKO:

Kontakt Suzan Woodcock her:
Suzanw@live.dk