Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Det nye kuld: Sofie Hviid

Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.
Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.

At designe og skabe har altid ligget til Sofie Hviid. Hun startede som meget lille med at udforske moderens klædeskab, og hun tegnede og begyndte at sy i en ung alder. Senere startede hun på TEKO, hvor hun tillegnede sig syfærdigheder og værktøjer, for at kunne udføre sine kreative visioner og stilsikre designs til flotte kollektioner.

Former og farver spiller en stor rolle, når hun finder inspiration. Velkendte hverdagselementer samt film og kunstudstillinger, er ligeledes med i overvejelserne, når hun indleder sine designprocesser.

”Materialer spiller en stor rolle når jeg designer, jeg kan godt lide at blive inspireret af en overflade eller en struktur, som jeg kan bruge i min proces.”

LÆS OGSÅ: Det nye kuld: Sarah Mi Svendsen

Som nyuddannet designer har Sofie en fordel i at være ufarvet. Hun har et åbent sind. Udover at have indsamlet designerfaringer fra London, har hun også et talent for at spotte trends og finde essensen i en kompliceret verden.

”Jeg kan bidrage med et frisk pust, kreativitet og et stort engagement.”

Den flotte kollektion, er blevet til i en designproces spækket med grundige overvejelser og bemærkelsesværdig inspiration. Sofie Hviid er en spændende designer, hun formår at udfordre sine kreative egenskaber og designe smukt og inspirerende tøj.

Dimittendshow 2013, Sofie Hviid, TEKO: 

Kontakt Sofie Hviid her:
sofiehviid@hotmail.com