Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Udland

Kering styrker arbejdet med bæredygtighed

Den franske luksusgigant har nedsat et nyt team, der skal fremme den overordnede bæredygtighedsstrategi i konglomeratet.
Den franske luksusgigant har nedsat et nyt team, der skal fremme den overordnede bæredygtighedsstrategi i konglomeratet.

Kering har nedsat et nyt bæredygtighedsteam bestående af både interne chefer og bestyrelsesmedlemmer samt eksterne eksperter. Den såkaldte Sustainability Technical Advisory Group (STAG) skal yde teknisk rådgivning og vejledning og derigennem hjælpe med at fremme den overordnede strategi for bæredygtighed blandt Kerings brands.

Kering skiftede tidligere i år navn fra PPR og tæller luksusmærker som Gucci, Bottega Veneta, Stella McCartney og Saint Laurent.

Gruppens primære rolle er at tilbyde kvalificeret tekniske indsigt i koncernens initiativer for bæredygtighed og tilbyde ekspertise inden for bæredygtighedsudfordringer og -investeringer.

De eksterne medlemmer af udvalget er Holly Dublin, direktør for strategi på The B Team, John Elkington, medstifter og bestyrelsesformand i Volans og Michael Wells, selvstændig konsulent inden for miljø og udvikling i Michael Wells & Associates.

Kerings medlemmer i teamet tæller blandt andre Jean-François Palus, koncerndirektør og bestyrelsesmedlem og Patrizio di Marco, president og CEO i Gucci.

”Vi sætter bæredygtighed i centrum af ​​Kerings forretningsaktiviteter og jeg er tilfreds med niveauet af internationale specialister i vores Sustainability Technical Advisory Group. Vi vil uden tvivl drage fordel af deres værdifulde indsigt i nye globale tendenser og perspektiver fra den akademiske gren af området for bæredygtighed,” siger Kerings bestyrelsesformand og administrerende direktør François-Henri Pinault i en pressemeddelelse.

Efter planen skal gruppens interne medlemmer rotere mellem Kerings administrerende direktører på årsbasis, mens de eksterne medlemmer udnævnes for to år ad gangen med mulighed for genvalg.