Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ganni ansætter ny chef for e-handel

Ganni henter endnu en ny medarbejder fra IC Companys-virksomheden By Malene Birger. Denne gang til en nyoprettet stilling som e-handelschef.
Ganni henter endnu en ny medarbejder fra IC Companys-virksomheden By Malene Birger. Denne gang til en nyoprettet stilling som e-handelschef.

Ganni satser på nettet og har i den sammenhæng ansat en Anja Lykke Scheibel i en nyoprettet stilling, der udelukkende koncentrerer sig om internetsalget.

Anja Lykke Scheibel kommer fra en lignende stilling hos By Malene Birger og får hos Ganni titel af E-commerce chef. 

“Vores digitale aktiviteter har længe været for lavt prioriteret. Ganni har haft stor vækst, og vi har haft for travlt med at vokse på andre områder. Qua min baggrund indenfor IT har vi selvfølgelig en lang række projekter, vi gerne vil sætte i spil, men vi har manglet den rette person til at lede indsatsen. Den udfordring har vi løst med ansættelsen af Anja” siger adm. direktør i Ganni Nicolaj Reffstrup.

Anja Lykke Scheibel tiltræder sin nye stilling hos Ganni den 2. september 2013.

Ganni blev etableret i 2000, og sælges i dag i Europa, Japan, USA, Canada og Rusland. Virksomheden har hovedkontor i København og 14 butikker fordelt i Danmark, Tyskland og Norge.

Det er i øvrigt anden gang inden for kort tid, at Ganni henter nye medarbejdere hos By Malene Birger – tidligere i juli ansatte virksomheden Helene Skytte som ny PR- og kommunikationschef, og også hun har tidligere arbejdet hos IC Companys-ejede By Malene Birger.

LÆS OGSÅ: Ganni ansætter ny PR-koordinator