Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Det nye kuld: Sarah Mi Svendsen

Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.
Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.

Sarah finder som oftest inspiration i koncepter. Indenfor konceptets rammer kan hun undersøge og udvikle udtryk, som hun opfatter og tolker det. Den akademiske, disciplinære tilgang hun bruger i sine designprocesser, er udtryk for, at hun befinder sig bedst i faste rammer.

”Jeg kan undersøge og lære om et hvilket som helst emne, fortolke det og ende med et produkt, som kan sendes videre til andre.”

Sarahs talent og flotte eksekvering har skabt en kollektion, som emmer af kvalitet og innovation. Hendes engagement skinner igennem, og man kan som beskuer fornemme, at hun forstår at skabekonceptuelle statements gennem smukke tekstiler.Sarah har en åben tilgang til sit fag, og hun ser sig selv som en medspiller i modebranchen mere end en enmandshær på fashionslagmarken. Hun er åben og nysgerrig overfor ny viden, og hun synes, at man skal samarbejde og lære fra hinanden både på den danske og internationale modescene.

LÆS OGSÅ: Det nye kuld: Regina Jessen

”Jeg håber at kunne leve af at designe og på samme tid have det sjovt og hele tiden være åben overfor det ukendte.”

Med en stærk æstetik og tydelige værdier udtrykt i sin kollektion, har Sarah Mi skabt en flot helhed og smukke stykker tøj. Hendes sans for detaljer bidrager til et gedigent produkt, og hun kommer op, ud og henover rampen i en sky af tekstiler og draperinger.

Dimittendshow 2013, Sarah Mi Svendsen, Designskolen Kolding:

Kontakt Sarah Mi Svendsen her:
sarahmi.sarahmi@gmail.com