Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Det nye kuld: Randi Kjær Pedersen

Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.
Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.

Da hun skulle vælge uddannelse, var Randi Pedersen ikke sikker på, at det skulle være design, det skulle bare være noget kreativt, men nu er hun ikke i tvivl om at hun befinder sig i sit rette element.

Det er ikke alene flotte tekstiler og ekstravagante rober, der tiltaler Randi, når hun designer tøj. Hele processen fra inspirationssøgning og skitsering til drapering og finish er vigtig for hende, ligesom det er væsentligt for hende at fortælle en historie gennem tøjet.

”For mig er det rigtig vigtigt at der er en historie bag kollektionen, for både at skabe stemning og sammenhæng.”

Og netop historien er en stor inspirationskilde for Randi, især 1920’erne og 1930’erne. Tidsperioden dannede grundlag for den kollektion, hun i 2012 fik 2. plads for ved den anerkendte talentkonkurrence Designers’ Nest.

LÆS OGSÅ: Det nye kuld: Nadja Düring Friis

Når man har vundet hæder og ære, er det let at hvile på både laurbær og sikre designs, men Randi ønsker at udfordre sig selv, og lære sig nye arbejdsgange og værktøjer.

”Mit mål er hele tiden at kunne udvikle mig kreativt. Jeg elsker at fordybe mig i “historien” og hele tiden afprøve nye processer og metoder.”

Randi Kjær Pedersen har et øje for stil, designsans og lyst til at udmærke sig og bruge de evner hun har tillært sig på TEKO. Hun er en designer med stort potentiale i modeindustrien, og har gode muligheder for at slå igennem både herhjemme og i udlandet.

Dimittendshow 2013, Randi Kjær Pedersen, TEKO:

Kontakt Randi Kjær Pedersen her:
rkp0205@msn.com