Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Det nye kuld: Michelle Volquards Hansen

Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.
Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.

Hendes designs skiller sig allerede ud på podiet, når de kurvede modeller spankulerer i flotte silhuetter og klædelige former. Michelle har altid ville beskæftige sig med tekstiler og beklædning, og med en lyst der førte hende til Designskolen Kolding, som designstudent. Her tegner hun tøj til plus-piger, og hendes kollektion vidner om, at hun forstår at klæde kvindekroppen.

Michelle finder inspiration i sine omgivelser, avantgardistiske eksperimenter og futuristiske associationer danner grundlaget for hendes moodboard.

”Jeg bliver inspireret af naturen omkring mig og de jordnære farver”.

Når hun differentierer sig ved sit målgruppesegment, bunder det i, at hun ikke går på kompromis med sit værdisæt. Disse værdier ønsker hun at vise i sin kollektion, og hun ønsker at skabe merværdi hos slutbrugeren. Men fordi man har et udadtil fastlåst fokus, er det ikke ensbetydende med, at det ikke kan ændre sig.

LÆS OGSÅ: Det nye kuld: Mia Aalund Kierkegaard 

”Selvom jeg har gennemført en kandidat i design, er jeg ikke færdig med at lære”

Om Michelle Volquard Hansen forbliver lærling kan kun fremtiden vise, men potentialet er stort hos den unge designer, og hun viser gennem sin kollektion, at hun har håndværket i orden og designstregen på plads.

Dimittendshow 2013: Michelle Volquards Hansen, Designskolen Kolding:

Kontakt Michelle Volquards Hansen her:
michelle.v.hansen@hotmail.com