Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Det nye kuld: Mea Andresen

Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.
Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.

I et univers af stærke silhuetter og legesyge undertoner, har Mea Andresen skabt en kollektion, der er fuld af nye opdagelser og interessante vinkler.

Mea har altid været fascineret af den skabende og underbyggende proces op til det færdige produkt, hvor man som designer kan få lov at kommunikere og udtrykke sig i det kreative sprog, man ønsker at formidle. Hun inspireres af abstrakte elementer og begreber, som hun på intelligent og innovativ vis, dechifrerer og gør til sit eget udtryk.

”Jeg arbejder med mode som en oplevelse, og mine kollektioner bærer præg af interaktion og overraskelser. I et sammenspil mellem kunstfærdige draperinger og enkle linjer, laver jeg tøj som både kan bæres og opleves”.

LÆS OGSÅ: Det nye kuld: Mathilde Maalouf

Mea viser med sine interessante farvevalg og snit, at hun forstår at fremme nysgerrighed omkring sin kollektion. Hun arbejder med sine materialer, fra cut-out’s og strik til påfuglefarvede buksedragter og transparente materialer. Alle elementer bidrager til en samlet opfattelse af, at Mea er en modig designer, hun understreger selv vigtigheden af at skille sig ud, og betone sin opfattelse af hvem man er som designer. Hun favner bredt, og med det gode håndværk og de stærke sy-teknikker, som danner ramme for kollektionen, udmærker Mea sig på den kreative og innovative front.

”Jeg vil forholde mig kritisk til rytmen i den klassiske sæsoninddeling og udfordre min egen rolle i modebranchen”.

Med innovation og nytænkning som centrale punkter for en kollektion, der understreger hvem Mea Andresen er; stærk og nyskabende.

Dimittendshow 2013: Mea Andresen from Kolding School of Design:

Kontakt Mea Andersen her:
contact@meaandresen.dk