Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Det nye kuld: Laura Trzebuchowska

Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.
Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.

Stærke udtryk og konceptuelle former danner rammen for Lauras imponerende kollektion. Hun har altid fundet modebranchen og design appellerende, hun synes, at mode afspejler det samfundet.

Laura opfatter sin rolle som designer, som formidler af denne samfundstanke, og hun finder det interessant at udleve det, og samtidig formidle sin egen designæstetik, i ét og samme fag.

”Jeg kan lide den måde hvorpå moden umiddelbart og naturligt reflekterer vores verdensopfattelser, værdier og adfærdsmønstre uden at det bliver for overanalyseret”.

LÆS OGSÅ: Det nye kuld: Laura Locher

Laura arbejder som hovedregel abstrakt og gerne i tematiserede kasser, der spænder vidt, fra psykologi og kulturteori til naturvidenskaber. Selvom disse inspirationer lyder målrettede og en smule fastholdte, er det ingenlunde Lauras opfattelse af hendes rolle som designer. Laura synes, at man lærer ved at gøre tingene, og hendes ydmyge tilgang til modebranchen, kendetegner en designer, som stiller krav til sig selv.

”Jeg tror lige jeg skal ud i modebranchen og stikke en finger i jorden, før jeg kan vurdere hvad jeg kan bidrage med”.

Hun er ivrig efter inspiration og ny læring, men hun er stadig en designer der nyder sine kreative udfoldelser og vil markere sig som uafhængig designer. Laura Trzebuchowska er en talentfuld designer, hun viser et højt niveau i sin betagende kollektion.

Dimittendshow 2013: Laura Trzebuchowska from Kolding School of Design:

Kontakt Laura Trzebuchowska her:
laura.trzebuchowska@gmail.com