Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Det nye kuld: Katrine Terese Nielsen

Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.
Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.

Med abstrakte looks og særprægede elementer, skaber Kathrine Terese Nielsen et personligt udtryk i sine designs. Hun har blandt andre hentet inspiration hos Den Kongelige Danske ballet, hvor florlette materialer og kunstneriske former giver klare associationer til eventyrlige balletscener. Hun fremhæver de kreative udviklinger i designprocessen, som et rum hvor hun kan få lov at udvikle sine ideer.

”Jeg skaber min inspiration gennem eksperimenter, som jeg fortolker ind i beklædningen”.

De stærke koncepter, som Katrine stykker sammen i sine kollektioner, er fundamentet for hvordan hun ser sig selv som designer, en stærk konceptorienteret designer med et skarpt personligt udtryk. Katrine Terese Nielsen arbejder med former og teksture, og gør det til perfektion.

LÆS OGSÅ: Det nye kuld: Katja Brüchle Knudsen

Katrine ser sig ikke bundet af at skulle formidle dansk eller skandinavisk design, hun kunne også forestille sig at bevæge sig ud over landets grænser som designer. Om det det bliver i Danmark eller ud blandt europæerne hun får lov at slå sig løs og bruge sine kompetencer, er endnu uvist, men potentialet, ambitionerne og evnerne venter bare på at blive afprøvet.

Dimittendshow 2013: Katrine Terese Nielsen, from Kolding School of Design:

Kontakt Katrine Terese Nielsen her:
katrine.terese@gmail.com