Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Det nye kuld: Anna Margareta Falk

Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.
Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.

Anna Falk besluttede sig for at lære designfaget, fordi idégenerering, skitsering og påklædning virkede stærkt appellerende. Hun lærte sig gode redskaber og værktøjer, så hun kan boltre sig i kreative universer og formidle sine designvisioner.

Som kreativ håndværker inspireres hun af andre designere, som har bevaret og fastholdt deres visioner og designDNA fra start og formået at nå ud til kunderne og publikummet. Anna Falk synes, at fundamentet for godt design, er håndværket, for hende er det meget vigtigt at håndværk og designæstetik går hånd i hånd.

”Udtrykket i mit arbejde findes i de enkle former, og man aner samtidig mine inspirationer hentet ved både kulturer og kunst samt kunsthåndværker og kostumer”.

LÆS OGSÅ: Det nye kuld: Agathe Thomassen

Udover at udvikle stærke designudtryk, ønsker Anna Falk at beskæftige sig med projektorienterede bæredygtighedsløsninger, som på længere sigt vil kunne bidrage til den øvrige modebranchen.

”Jeg ønsker at opleve og føle, at man som modedesigner kan arbejde med god samvittighed i bæredygtighedshenseende”.

Godt håndværk og en innovativ måde at tilskære tøjet på, har skabt Anna Falks’ stærke designprofil og kombineret med hendes omtanke og opmærksomhed på bæredygtighed, udmærker hun sig kreativt og miljøbevidst.
Dimittendshow 2013: Anna Falk from KADK:

Kontakt Anna Falk her: 
anna@annafalk.se