Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Det nye kuld: Agathe Thomassen

Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.
Future of Fashion: Mød de dimitterende designere fra Kunstakademiets Designskole, Designskolen Kolding og TEKO på FashionForum i hele juli. Og se videoerne fra showet.

Siden Agathe Thomassen begyndte som designstuderende ved Kunstakademiets Designskole, har hun arbejdet med kroppen som lærred, klar til at blive malet på. I løbet af sin designuddannelse har hun fundet sin sti og sit udtryk, især gennem egne udfordringer og dualistiske opfattelser.

Via sine snørklede tankestrømme og anderledes udgangspunkter, skaber hun en æstetik i sit tøj, som formår at virke både konceptuelt og kommercielt. Hendes åbne sind og friske, uspolerede syn på designæstetik, skaber et solidt fundament for Agathe Thomassen, når hun meget snart bevæger sig ud i modebranchen.

”Som nyuddannet designer er jeg ladet op med energi og nysgerrighed, der kan bidrage til fornyelse og ny inspiration. Jeg observerer med friske øjne”.

Agathes designvision går videre end til form og tilskæring, og hun er opmærksom på de udefrakommende globale samfundsproblematikker, man som designer skal forstå og forholde sig til. Hun er bevidst om de forventninger, der følger med hendes ny-vundne designtitel, og de krav der stilles til miljøomtanke og bæredygtighedsprincipper, og hun ser det som en nødvendighed at indarbejde det i sit design DNA.

”Det forventes i stigende grad, at vi agerer i branchen med social og miljømæssig ansvarlighed”.

Med en bred vifte af konceptuelle løsninger og kommercielle udtryk samt bevidsthed og omtanke for miljø og det omkringværende samfund, er Agathe Thomassen godt rustet til en karriere i modebranchen.

Dimittendshow 2013: Agathe Thomassen fra KADK

Kontakt Agathe Thomassen her:
agathe.thomassen@gmail.com