Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne, Udland

Bottega Veneta-chef bliver ny Saint Laurent-direktør

Det franske modehus Saint Laurent Paris (Yves Saint Laurent) har netop bekræftet, at Francesca Bellettini vil erstatte Paul Deneve som adm. direktør fra 1. september.
Det franske modehus Saint Laurent Paris (Yves Saint Laurent) har netop bekræftet, at Francesca Bellettini vil erstatte Paul Deneve som adm. direktør fra 1. september.

Navneskiftet fra Yves Saint Laurent til Saint Laurent Paris er ikke den eneste forandring hos det franske modehus.

Det er nemlig netop blevet offentliggjort, at det modemærket har ansat Francesca Bellettini, som fra 1. september i år overtager positionen som adm. direktør i virksomheden. Det skriver WWD.com.

LÆS OGSÅ: Yves Saint Laurent skifter navn

43-årige Francesca Bellettini har en fortid hos store internationale modemærker som både Prada og Gucci. Hun er af branchen kendt for sin direktørrolle i det Kering-ejede modemærke Bottega Veneta, hvor hun indtil nu har haft ansvar for al aktivitet inden for merchandising og kommunikationen udadtil:

Francesca Belletini afløser således modehusets nuværende adm. direktør Paul Deneve, som i sin korte tid på posten nåede at gennemføre mange ændringer for det franske mærke – ikke mindst at ændre firmaets navn og næsten fordoble indtægterne.

Det var også Paul Deneve, som genansatte Hedi Slimane som kreativ direktør, hvilket førte til en række moderne og provokerende – og meget omtalte – kollektioner og lidt af et kursskifte for det kendte designmærke.

LÆS OGSÅ: Hedi Slimane vender tilbage til YSL

”Det var et fantastisk eventyr og jeg er overbevist om en meget sikker fremtid for mærket,” siger Paul Deneve, som efter sigende forlader Saint Laurent Paris til fordel for nye muligheder i det højteknologi- og designfokuserede firma Apple.

Kilde: WWD.com