Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

Cover-udgiver har røde tal på bundlinjen

Malling Publications, der blandt andet udgiver Cover og Horse Rider's Journal viser et underskud før skat på 7,5 mio. kr.
Malling Publications, der blandt andet udgiver Cover og Horse Rider's Journal viser et underskud før skat på 7,5 mio. kr.

2012 var et hårdt år for Malling Publications, der står bag udgivelser som Cover, Cover Man, Cover Kids og Horse Rider’s Journal, foruden en række kundemagasiner. Det skriver Mediawatch, der kan berette, at underskuddet før skat blev endnu større end året inden og havnede på -7,3 mio. kr. mod -1,9 mio. kr. året inden.

En del af underskuddet i både 2011 og 2012 har sin årsag i en markant udvidelse af magasinporteføljen med de tre magasiner foruden kerneproduktet Cover, derfor kommer årsresultatet heller ikke bag på adm. direktør i Malling Publications, Malene Malling:

”Det er som forventet, men det er selvfølgelig ikke sjovt,” siger hun til Mediawatch og fortsætter:

”Det har nok været lige lovligt friskt at starte tre magasiner på én gang. Men alle ved jo, at det koster penge at lave noget nyt.”

Malling Publications afskedigede i efteråret 2012 fire medarbejdere, og tæller nu ca. 30 ansatte.

”Vi har brugt hele efteråret på et helt klassisk turnaround, hvor vi har set på underleverandører og medarbejdere – og gået alt i gennem med den helt store lup. Vi kom ud med meget fine tal i årets første kvartal (i 2013, red.) og får helt sikkert sorte tal i år,” siger Malene Malling til Mediawatch.

Hun fortæller, at månedsregnskaberne indtil videre i år har været positive.

”Vi er ved at være ovre de opstartsudgifter, der er forbundet med at lave noget nyt. Og så er alt gået efter. Vi har fundet besparelser mange steder, og vores salgstal stiger.”

Kilde: Mediawatch