Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne, Udland

Isabel Marant bliver næste H&M-collab

Det bliver den franske designer Isabel Marant, der står for næste samarbejde i den svenske fast fashion-koncern.
Det bliver den franske designer Isabel Marant, der står for næste samarbejde i den svenske fast fashion-koncern.

H&M har med koncernens designsamarbejder allerede gået hånd i hånd med en række store europæiske modehuse: Martin Margiela, Sonia Rykiel, Viktor & Rolf, Lanvin og Versace, for blot at nævne en håndfuld. Og nu slår H&M pjalterne sammen med franske Isabel Marant, der skal skabe den designkollektion, der rammer 250 butikker over hele verden til november. Det bliver i øvrigt også Isabel Marants allerførste forsøg med herretøj. 

“Jeg er smigret over dette samarbejde. ‪H&M‬ samarbejder med de bedste designere, og denne invitation er en anerkendelse af mit arbejde. Mit mål er at skabe noget ægte, som kvinder ønsker at gå med til hverdag, og som udstråler en vis skødesløshed, hvilket jeg synes er typisk parisisk,” siger Isabel Marant i en meddelelse.

Imens lyder det således fra H&M:

“Vi er utroligt glade for at have Isabel Marant som gæstedesigner for ‪H&M‬. Den måde, hun blander forskellige elementer i sine kollektioner og skaber en stil, der er ubesværet og urban, gør hendes udtryk meget moderne. Vi er sikre på, at ‪H&M‬’s kunder vil blive begejstret for denne kollektion,” siger Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i ‪H&M‬.

Isabel Marant er født og opvokset i Paris og er uddannet fra det berømte Studio Bercot. Siden har hun arbejdet sig op i modeverdenen, hvor hun lagde ud med en smykkeserie efterfulgt af en strikkollektion for til sidst at lancere en hel kollektion i eget navn i 1994. I dag driver hun et internationalt modehus med et netværk af butikker over hele verden.

Kollektionen havner i H&M’s butikker og online den 14. november 2013.