Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Cashmere-mærke byder ny designer velkommen

Det danske firma P2C har netop budt en ny designer velkommen og udvider i den sammenhæng deres snævre produktportefølje.
Det danske firma P2C har netop budt en ny designer velkommen og udvider i den sammenhæng deres snævre produktportefølje.

Køge-virksomheden P2C, som udelukkende arbejder i cashmere, har for nyligt udvidet medarbejderstaben og budt en ny designer velkommen.

P2C har teamet op med designer Karin Eggert Hansen, som tidligere har designet for bl.a. Muuse og H&M. Hun henvendte sig selv til firmaet, da hun mente, at mærket havde fat i den lange ende:

”Det, jeg synes, er interessant ved P2C er deres tilgang til kollektionerne; fokus er altid på de enkle basic styles, som man skal kunne kombinere på tværs af sæsonerne,” siger Karin Eggert Hansen og uddyber:

”Man skal kunne bruge et stykke tøj meget mere end en sæson, både på grund af kvaliteten og designet. På den måde ligger der faktisk en bæredygtig tankegang bag brandet.”

LÆS OGSÅ: Cashmere-brand oplever vækst i en krisetid

P2C har siden firmaets start for godt seks år siden fokuseret på bluser, toppe og cardigans – udelukkende i materialet cashmere – men vil fremadrettet som noget nyt udvide deres sortiment med overtøj, strik og accessories.