Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Kalender, Udland

Konference: Bliv klog på de kinesiske forbrugere

Dansk Erhverv inviterer, i samarbejde med Danish-Chinese Business Forum, små og mellemstorevirksomheder til videnskonference om det kinesiske forbrugermarked.
Dansk Erhverv inviterer, i samarbejde med Danish-Chinese Business Forum, små og mellemstorevirksomheder til videnskonference om det kinesiske forbrugermarked.

Kina er under hastig forandring fra at udgøre verdens største lavtlønnede arbejdsstyrke til at udgøre verdens største forbrugermarked. Det fremgår i en invitation til en Kina-konference, som Dansk Erhverv arrangerer i samarbejde med Danish-Chinese Business Forum og The Bridge.

Konferencen foregår den 12. juni i Børssalen i København og er for små og mellemstore virksomheder.

”Med en forventet vækst på 8-8,5 % i 2013 repræsenterer Kina lige nu et af verdens mest interessante vækstmarkeder, og det er noget regeringen i Beijing er opmærksomme på,” skriver Dansk Erhverv i invitationen.

Fokusset er derfor på markedspotentialet, som danske små og mellemstore virksomheder har i Kina, men også på de udfordringer som mindre virksomheder har i forbindelse med indgang på det enorme kinesiske marked.

Ifølge Dansk Erhverv består konferencen af cases fra erfarne virksomheder og indlæg fra Kina-kyndige. Her er formålet at give deltagerne konkret operationel information som fundament for udarbejdelsen af virksomhedernes Kina-plan. Derudover skal det skabe et overblik over hvor man kan søge råd og vejledning.

Deltagelse er gratis
Tid: kl. 09.00-17.30
Sted: Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade 1, 1217 København K
Se programmet her.
Tilmeld dig gratis her.