Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

By Malene Birger driver vækst hos IC Companys

IC Companys viser fremgang i tredje kvartal af regnskabsåret. Og det er især de to mærker i segmentet Premium Contemporary, der driver væksten.
IC Companys viser fremgang i tredje kvartal af regnskabsåret. Og det er især de to mærker i segmentet Premium Contemporary, der driver væksten.

IC Companys har her til morgen fremlagt deres resultat for tredje kvartal af regnskabsåret 2012/13 – og det lysner for koncernen. I kvartalet steg koncernens resultat før skat således til 77,1 mio. kr. sammenlignet med 64,4 mio. kr. i samme periode i 2012 – bundlinjen steg i perioden med 1,3 mio. til 43,6 mio. kr.

Det er Premium Contemporary-segmentet, der driver omsætningsvæksten – IC Companys solgte varer for 905,6 mio. kr. i kvartalet, en stigning på 15 pct. sammenlignet med 2012.

Altså er det mærkerne Tiger of Sweden og By Malene Birger, der trækker læsset i koncernen, hvor både segmenterne Premium Outdoor og Mid Market Contemporary har oplevet omsætningsfald på 6 pct.

Væksten for By Malene Birger stammer især fra flere engrosordrer, mens detailhandlen er gået tilbage for både Tiger of Sweden og By Malene Birger – blandt andet, fremgår det af rapporten, på grund af øget konkurrence fra e-handel.

På baggrund af rapporten fastholder koncernen forventningerne til hele året – altså en omsætning på mellem 3,2-3,3 mia. kr. og et resultat af den primære drift på 170-200 mio. kr.