Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Kom til modeshow mod brystkræft

Søndag den 2. juni 2013 byder A Race Against Breast Cancer velkommen til årets store modeshow mod brystkræft.
Søndag den 2. juni 2013 byder A Race Against Breast Cancer velkommen til årets store modeshow mod brystkræft.

Søndag den 2. juni 2013 byder A Race Against Breast Cancer velkommen til årets store modeshow mod brystkræft, hvor catwalken udelukkende betrædes af skaldede kvindelige modeller, der er i kemoterapi.

”Denne catwalk har to formål: Dels at samle penge ind til fordel for forskning i brystkræft – og dels at nedbryde det tabu, der stadig findes omkring skaldede kvinder,” skriver A Race Against Cancer i en pressemeddelelse til Fashionforum.dk.

Og så vil nogle af Danmarks dygtigste designere, koreografer, stylister og sminkører arbejde gratis om arrangementet i den gode sags tjeneste. Dicte og Bobo Moreno underholder og Søs Egelind binder det hele sammen som værtinde, hvor deltagerne får mulighed for en god showoplevelse samtidig med at støtte en god sag, og det er netop formålet.

”Du skal blot møde op og være med til at støtte en vigtig sag. Alle billetindtægter går ubeskåret til forskning i brystkræft, og så vil der naturligvis være rød løber og presse til stede på dagen,” skriver A Race Against Cancer i pressemeddelelsen.

  • Sted: Axelborg Vesterbrogade 4A
  • Dato: 2. juni 2013 fra kl. 16.00 til ca. 17.30
  • Dørene åbner: 15.30
  • Tilmelding her: ch@hammerpr.dk
  • Pris pr. billet min.:  250 kr.
  • Læs mere her: www.araceagainstbreastcancer.dk

Fakta:

Indsamlingsonden A Race Against Breast Cancer er stiftet med det ene formål at rejse penge til brystkræftforskning i Dansk Center for Translationel Brystkræftforskning (DCTB). De indsamlede midler videregives 100% til DCTBs forskningsprogram.

Alle i fonden arbejder frivilligt. Fonden har to mål:

  • Udvikling af en blodprøve til tidlig diagnose
  • Metode til individuel, skræddersyet behandling, således at flere kan overleve og flere kan undgå bivirkninger.