Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Chefredaktør Camilla Frank forlader Alt for Damerne

Omstrukturering af redaktionsgrupperne i mediehuset har medført, at Egmont Magasiner og Camilla Frank er blevet enige om at stoppe samarbejdet.
Omstrukturering af redaktionsgrupperne i mediehuset har medført, at Egmont Magasiner og Camilla Frank er blevet enige om at stoppe samarbejdet.

En omrokering i Egmont betyder, at Camilla Frank forlader posten som chefredaktør for Alt for Damerne. Torsten Bjerre Rasmussen, der er adm. direktør for Egmont, uddyber beslutningen:

”Vi er i gang med en omorganisering på Egmont Magasiner fra fire selvstændige redaktionelle grupper til fremtidigt tre grupper. I den forbindelse bliver Alt for Damerne lagt sammen med Eurowoman, Euroman, Rum og Gastro, fordi vi kan se en mulighed for noget synergi. Vi har haft dialog med Camilla Frank, som ikke synes, at det var den retning, hun ville, og derfor har vi været enige om at stoppe samarbejdet,” siger han til FashionForum.

40-årige Camilla Frank har siddet i redaktørstolen på Alt for Damerne siden 2009, hvor hun overtog posten efter flere år som chefredaktør for et andet af Egmonts modemagasiner: Eurowoman.

Der er endnu ikke fundet en ny kandidat til stillingen som chefredaktør på Alt for Damerne, oplyser direktøren til FashionForum, og det kan ifølge Torsten Rasmussen ende med en overgangsløsning, indtil den rette kandidat er fundet.

FashionForum arbejder på at få en kommentar fra Camilla Frank om hendes videre planer.