Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Georg Jensen udnævner ny adm. direktør

Georg Jensen har forfremmet indefra, og fremadrettet skal kreativ direktør David Chu også bestride posten som adm. direktør.
Georg Jensen har forfremmet indefra, og fremadrettet skal kreativ direktør David Chu også bestride posten som adm. direktør.

David Chu er i dag blevet udnævnt som ny adm. direktør for danske Georg Jensen. David Chu har hidtil fungeret som kreativ direktør i Georg Jensen samt som næstformand i Georg Jensens bestyrelse.

Han vil fortsat bestride rollen som bestyrelsesmedlem samt kreativ direktør med ansvar for produktdesign og -strategi. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra koncernen.

”Det er en stor ære for mig at stå i spidsen for denne virksomhed. Jeg har stor respekt for Georg Jensens mere end 100 års uovertrufne designtradition og håndværk, og jeg ser meget frem til at skabe nye samarbejder og bringe Georg Jensen ud til designbevidste forbrugere over hele verden,” udtaler David Chu i meddelelsen.

David Chu grundlagde det globale lifestyle- og modebrand Nautica i 1983. Med udgangspunkt i seks jakker udvidede han brandet til at inkludere alle lifestyle-kategorier fra tøj til accessories, home-produkter og dufte. I 2003 blev Nautica solgt til VF Corporation.

Fra 2006-2009 var David Chu kreativ chef i det internationale kuffert-, rejse- og accessorybrand Tumi.