Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi, Udland

Tyske Zalando skærer ned i Storbritannien

Vækstplanerne er ikke blevet mindre, men Zalando afskediger en lang række ansatte i England, blandt andet alle indkøbere med undtagelse af to.
Vækstplanerne er ikke blevet mindre, men Zalando afskediger en lang række ansatte i England, blandt andet alle indkøbere med undtagelse af to.

Blot to år efter lanceringen på det britiske marked skærer den tyske internetkolos Zalando nu kraftigt ned på virksomheden i Storbritannien. Det skriver Drapersonline.com.

Størstedelen af de britiske Zalando-ansatte står således over for en afskedigelse med mindre de flytter til Berlin og fortsætter på koncernens hovedkontor.

Kun to indkøberpositioner fortsætter i England, premium herresko og premium damesko, foruden en række regnskabsansatte.

Man forventer ikke, at nedskæringerne blandt medarbejderne påvirker Zalandos forretninger i Storbritannien, som stadig betragtes som et vigtigt marked, selvom kun omtrent 1 pct. af omsætningen falder her.

I sidste uge kunne Zalando rapportere om en 2012-omsætning på 1,5 mia. euro (11,2 mia. kr.), hvilket blandt andet betyder at virksomheden for første år siden begyndelsen i 2009 går i nul i Tyskland, Østrig og Schweiz. I øvrigt har Zalando planer om at vækste yderligere på tværs af Europa, også med hjælp fra Emeza, som er portalens nye premium-søster, hvor man finder varer fra blandt andre Matthew Williamson og See by Chloé.