Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Udskiftning i toppen af InWear og Part Two

Både InWear og Part Two kan i dag løfte sløret for ny designerkonstellation i toppen af virksomheder.
Både InWear og Part Two kan i dag løfte sløret for ny designerkonstellation i toppen af virksomheder.

FashionForum kunne tidligere i dag berette, hvordan IC Companys-mærket Part Two siger farvel til chefdesigner gennem ti år Pernille Skriver. Og nu kommer nogenlunde samme meddelelse fra et andet af koncernens brands, nemlig InWear.

Her har Lene Borggaard gennem de seneste fem år haft stillingen som designmanager, men som det fremgår af meddelelsen, vil “InWear’s designteam fremover bestå af tre stærke Senior Designere: Kristine Juul Pedersen står i spidsen for teamet, som ud over hende, består af Sinne Grann og Anne Ventzel.”

Omstruktureringen sker i begge virksomheder for at efterleve de ny krav til IC Companys nydefinerede Mid Market-segment, og samme udvikling er således øjensynligt kørt i stilling hos et andet brand i segmentet, Matinique, hvor designmanager Henrik Kongerslev telefonisk oplyser FashionForum, at han opsagde sin stilling pr. 1. januar for at starte virksomhed i Shanghai og således efterlader Matinique med et lignende team af seniordesignere.

Det har endnu ikke været FashionForum muligt at fange hverken Soaked In Luxury, det sidste brand i segmentet, eller ledelsen i IC Companys til en kommentar – men vi prøver fortsat!