Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland, Navne, Økonomi

IC Companys sælger Jackpot og Cottonfield

Efter flere år med svigtende resultater har IC Companys truffet beslutning om at afhænde de to mærker Jackpot og Cottonfield.
Efter flere år med svigtende resultater har IC Companys truffet beslutning om at afhænde de to mærker Jackpot og Cottonfield.

Gennem flere år har de to brands Jackpot og Cottonfield ikke skabt tilfredsstillende resultater, lyder det i IC Companys halvårsmeddelelse, der videre forklarer beslutningen om et frasalg:

”Jackpot og Cottonfield har i de seneste år ikke formået at skabe tilfredsstillende resultater, og konsekvensen har været betydelige tab også i indeværende regnskabsår.

De to brands omsatte i 2011/12 for 527 mio. kr og gav driftsunderskud, lyder det videre i meddelelsen:

“IC Companys har derfor besluttet, at selskabet ikke længere er den rigtige ejer af de to brands, og en formel salgsproces er igangsat.”

IC Companys inddeler fremadrettet koncernens mærker i tre nye segmenter, hvor segmenterne tidligere har heddet “Mid Market”, “Premium” og “Fast Fashion”, hedder de således nu:

Premium Outdoor

  • Peak Performance

Premium Contemporary

  • Tiger of Sweden
  • By Malene Birger

Mid Market Contemporary

  • Inwear
  • Part Two
  • Matinique
  • Soaked in Luxury

De to resterende mærker, når Jackpot og Cottonfield frasælges, Saint Tropez og Designers Remix, er uden for de nye kernesegmenter og går følgende fremtid i møde:

”Saint Tropez er et Fast Fashion-brand, som ikke er integreret på IC Companys fælles driftsplatform. Brandet fortsætter med at operere selvstændigt og kan på længere sigt blive afhændet.

Designers Remix er et Premium-brand, som har udviklet sig pænt over de seneste år. Brandet er kun delvist ejet af IC Companys, og det fremtidige ejerskab skal afklares, før yderligere beslutninger om brandets fremtid træffes.”

FashionForum arbejder på at få en kommentar fra brand director Charlotte Witmeur vedrørende salget.
Opdateret 10.24: Der er tale om IC Companys’ halvårsmeddelelse, ikke om deres kvartalsmeddelelse.