Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Modeugen bliver indviet med klassisk pels og herremode

Kopenhagen Fur har inviteret blandt andre Maison Christian Lacroix til at designe pelsmode til åbningsshowet ved Copenhagen Fashion Week.
Kopenhagen Fur har inviteret blandt andre Maison Christian Lacroix til at designe pelsmode til åbningsshowet ved Copenhagen Fashion Week.

Kopenhagen Fur åbner Copenhagen Fashion Week med et stort show på Københavns Rådhus. Det danske pelsauktionshus har helt eksklusivt inviteret en række internationale herredesignere til København, og de kreative kræfter spænder lige fra store, kommercielle modehuse til mindre couture-designere.

Fælles for dem alle er ifølge Kopenhagen Fur, at de hver især vil fremvise nyfortolkninger af brug af pels i herremode gennem kreativt og innovativt design set fra et internationalt perspektiv.

Det er navne som Maison Christian Lacroix, Gaspard Yurkievich, Astrid Andersen og Baartmans & Siegel, der er specielt udvalgt af Kopenhagen Fur til at vise nye måder at bruge pels på.

Trendchef i Kopenhagen Studio Michael Holm er meget stolt af at kunne præsentere så bred en vifte af designere:

”Tilsammen symboliserer de det brede samarbejde, vi har med de største aktører på den globale modescene. Sammen genfortolker vi pels, der med sine funktionelle såvel som visuelle kvaliteter skaber en helt særlig oplevelse af ægthed og nærvær for modeelskere,” siger han og tilføjer:

”Disse værdier står Kopenhagen Fur meget nær, hvorfor vi i 2005 etablerede vores innovative legeplads Kopenhagen Studio – først i København og sidenhen i Beijing. Her arbejder både spirende talenter såvel som etablerede designere og bundtmagere side om side for at udvikle nye teknikker samt måder at bruge pels på. Derved arbejder vi i fællesskab for at sikre, at kreativitet og fornyelse inden for pelshånd- værk er i højsædet”.