Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

Minimum overtager Junk de Luxe

Den knap otte år gamle Århus-virksomhed Minimum overtager alle aktiviteter i ligeledes Århus-baserede Junk de Luxe.
Den knap otte år gamle Århus-virksomhed Minimum overtager alle aktiviteter i ligeledes Århus-baserede Junk de Luxe.

Århusianske Minimum har overtaget en anden Århus-virksomhed: Junk de Luxe A/S. Med virkning fra 21. december har Minimum nemlig købt alle aktiviteter i Junk de Luxe, der fremadrettet vil blive videredrevet som et selvstændigt datterselskab.

“Det er planen at videreføre virksomheden med respekt for det virksomheden står for i forbrugernes bevidsthed, men samtidig videreudvikle virksomheden med henblik på at styrke dens position og potentiale både i Danmark samt på eksportmarkederne,” lyder det i en pressemeddelelse om overtagelsen.

Junk de Luxe har med etablering helt tilbage i 1986 langt flere år på bagen end godt 15 år gamle Minimum. Alligevel bliver det altså Minimum, der må tilføre de nødvendige ressourcer til virksomheden, og fremadrettet vil Junk de Luxe læne sig opad Minimum både hvad angår ledelse, administration, logistik og IT.

Junk de Luxe rykker hovedkvarteret til Balticagade, hvor Minimum gennem en årrække har haft til huse. Under Minimum-paraplyen hører også dametøjsbrandet Minus.