Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

2012 i modebranchen: Heidie Lykke / Carmakoma

Hver dag i december åbner FashionForum en låge i julekalenderen og kaster et hurtigt blik på året, der gik, og året, der kommer, hos en række af de vigtigste spillere i dansk mode.
Hver dag i december åbner FashionForum en låge i julekalenderen og kaster et hurtigt blik på året, der gik, og året, der kommer, hos en række af de vigtigste spillere i dansk mode.

FashionForums julekalender sætter hver dag i december branchefolk fra alle dele af dansk mode stævne til en lynhurtig snak om 2012 og udsigterne for 2013. I dag er Heidie Lykke, der er den ene af ejerne bag plussize-modevirksomheden Carmakoma, i den varme stol.

Hvad har været højdepunktet i 2012?

Angelica Weiss & jeg selv er som ejere af Carmakoma blev udnævnt som rollemodeller for kvindelige iværksætter af Erhvervsstyrelsen. Og så blev Carmakoma nomineret af 23000 kurvede kvinder i Usa til at være det bedste plussize-brand i verden.

Hvad har været det sværeste?

Som iværksætter arbejder du ALTID, fordi du elsker dit arbejde – så at huske at have lidt fritid bare engang imellem kan godt være svært.

Hvad glæder du dig især til i 2013?

Vi har fået en masse nye spændende Carmakoma-forhandlere, som opstarter i det kommende år. Vi glæder os rigtig meget til at skulle samarbejde med alle de nye både danske og udenlandske firmaer. Og så glæder jeg mig til at fortsætte succesen af Carmakoma sammen med Angelica Weiss og vores dygtige team.

Hvad har været årets vigtigste modenyhed?

For carmakoma har det været at vi har lanceret vores første par Jeans som har solgt rigtig godt – De har den bedste pasform til den kurvede kvindes krop – vores kunder kan glæde sig til en god røv i nogle super lækre jeans! ☺

Har du lært noget nyt i år?

At det tager to-tre uger at få et business visum til Indien, selvom ambassaden oplyser, at det tager 2-3 dage på deres website (Desværre havde Ambassaden blot glemt at opdatere deres website), og det er rimeligt ærgerligt, når man planlægger ud fra informationer, der findes online. Kan man give en Ambassade en næse?

Hvad har været din bedste opdagelse i år?

Den store interesse, der er for carmakoma internationalt og især fra USA.

Hvilken genstand kunne du ikke undvære i dit arbejde?

Iphone, Min tegnepen & laptop

Hvad er dit fix?

Min partner Angelica Weiss & mit daglige fashion fix.

Hvad ønsker du dig i julegave?

En tur til New York, så jeg kan shoppe en taske fra Alexander Wang & et kamera, samtidig med at jeg kan nyde fantastisk NY.

Hvad er dit nytårsforsæt?

Fortsætte det hårde arbejde og fortsætte Carmakomas succes med Angelica Weiss og vores team.