Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne, Økonomi

Dansker til tops hos Triumph

Efter bare 18 måneder i et af verdens største lingeribrands rykker danskeren Søren Steffensen op i hierarkiet og ned til Schweiz, hvor der venter ham en plads i direktionen og ansvaret for salget.
Efter bare 18 måneder i et af verdens største lingeribrands rykker danskeren Søren Steffensen op i hierarkiet og ned til Schweiz, hvor der venter ham en plads i direktionen og ansvaret for salget.

Tallene taler for sig selv. Søren Steffensen formåede på bare halvandet år som administrerende direktør for lingeribrandet Triumphs nordiske afdeling at øge driftsresultatet med 50 procent i forhold til året før. Det skriver business.dk

Afdelingens 2011-resultat var så imponerende, at direktionen i Schweiz hurtigt fik udvidet danskerens ansvarsområde og den nordiske afdeling til at omfatte både Skandinavien, Benelux og Frankrig. Navnet blev ligeledes ændret til Triumph Northern Europe.

Nu skal Søren Steffensen i den nærmeste fremtid skifte titlen som administrerende direktør for Triumph Northern Europe ud med en plads i direktionen i Schweiz og titlen som “Head of Sales and Retail, Global Western Fit”. Kort fortalt har Søren Steffensen ansvar for salg og retail i hele verden, bortset lige fra Japan, Kina og nogle mindre asiatiske lande.

“De har fundet ud af, at den succes, vi har i Norden, den kan bruges andre steder. Vi har vendt Norden til at være et yderst profitabelt marked, som langt fra kun er min fortjeneste, men især takket være den fantastiske ledergruppe, jeg arbejder sammen med,” siger Søren Steffensen til Berlingske Business.

For tiden bruger Søren Steffensen tre-fire dage om ugen i München i Tyskland, fordi hans ansvarsområde endnu engang blev ekspanderet til nu også at omfavne Schweiz, Tyskland og Østrig. En ledende position han har opnået efter bare 18 måneder hos et af verdens største lingeribrands.

Søren Steffensen har tidligere arbejdet i Ecco Sko og modefirmaet Noa Noa, men fik i marts 2011 plads i Triumphs voksende undertøjsimperium.

Nu skal han snart favne endnu bredere, når han rykker til Schweiz og skal have fokus på de fleste af lingeribrandets markeder. Inden da har han dog en sidste opgave i Triumph Northern Europe, hvor hans afløser skal findes, inden turen går til hovedkontoret.

Kilde: business.dk