Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

2012 i modebranchen: Trine Wackerhausen / Wackerhaus

Hver dag i december åbner FashionForum en låge i julekalenderen og kaster et hurtigt blik på året, der gik, og året, der kommer, hos en række af de vigtigste spillere i dansk mode.
Hver dag i december åbner FashionForum en låge i julekalenderen og kaster et hurtigt blik på året, der gik, og året, der kommer, hos en række af de vigtigste spillere i dansk mode.

FashionForums julekalender sætter hver dag i december branchefolk fra alle dele af dansk mode stævne til en lynhurtig snak om 2012 og udsigterne for 2013. I dag er Trine Wackerhausen bag brandet Wackerhaus i den varme stol.

Hvad har været højdepunktet i 2012?

1. “Vil du gifte dig med mig” fra min kæreste
2. Samt endnu et “JA” til partnerskab i Wackerhaus P/S

Hvad har været det sværeste?

Forandring fryder – men har også resulteret i et mega sejt og udfordrende arbejdsår. Vi har lavet en masse omstruktureringer i virksomheden, som på sigt giver noget luft, men som i kampens hede kan virke uoverskuelige. Men horisonten er tydelig nu – langt om længe!

Hvad glæder du dig især til i 2013?

At resultaterne af vores indsats viser sig.

Hvilken genstand kunne du ikke undvære i dit arbejde?

Tape og Clipsemaskine – Jeg har et manisk behov for at sætte ting sammen!

Hvad er dit fix?

Hehe, hvis ikke det er at clipse eller tape sager sammen, så er det klart de momentale glimt af lykke og fuldstændig tilfredshed, som mit arbejde giver mig. Når resultatet af al knokleriet bliver 1000 gange bedre end man havde forestillet sig – så føler jeg mig så heldig at jeg har det her job.

Hvad ønsker du dig i julegave?

Svogermix vol.3 – min søsters mand er utroligt dygtig til at lave compilations! Jeg venter i dirrende spænding på efterfølgeren til Svogermix vol.2//Shake that Ash.

Hvad er dit nytårsforsæt?

Samme som de sidste mange år: Mindre arbejde, hmhm…men jeg tror det lykkes i 2013!