Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Udland

Marks and Spencer lancerer bæredygtig frakke til mænd

Det britiske stormagasin Marks and Spencer lancerer nu en klassisk dobbeltradet frakke til mænd i 100 pct. genanvendt materiale.
Det britiske stormagasin Marks and Spencer lancerer nu en klassisk dobbeltradet frakke til mænd i 100 pct. genanvendt materiale.

Det britiske stormagasin Marks and Spencer lancerer nu en klassisk dobbeltradet frakke til mænd i 100 pct. genanvendt materiale: Yderst er frakken lavet af genanvendt uld og kashmir. Fór, tråd, knapper og mærker er af genanvendt polyester og skulderpuderne af genanvendt bomuld. Det skriver 2degreesnetwork.com.

Tidligere på året lancerede stormagasinet et bæredygtigt jakkesæt af genanvendt uld, som Marks and Spencers kunder havde doneret.

“Med det bæredygtige jakkesæt viste vi, at det er muligt at skabe tøj, der ikke kun ser godt ud, men også er bæredygtigt. Ligesom jakkesættet har den nye frakke været flere år under vejs, ford i vi ville sikre os, at hver eneste detalje var gennemtænkt,” siger Mark Sumner, der er ekspert ved Marks and Spencers projekt Plan A, der arbejder på at gøre stormagasinet grønnere.

Frakken bliver lanceret online og i to butikker i denne måned, som en del af Marks and Spencers italiensk-inspirerede kollektion til mænd M&S Collezione menswear.