Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Christopher Kane forlader Versus

Den skotske designer forlader stillingen som kreativ direktør i Versus - og dermed sparkes der igen til rygterne om, at han er på vej til Balenciaga.
Den skotske designer forlader stillingen som kreativ direktør i Versus - og dermed sparkes der igen til rygterne om, at han er på vej til Balenciaga.

Den skotske designer Christopher Kane forlader stillingen som kreativ direktør i Versace’s underbrand Versus. Det skriver britisk Vogue.

Christopher Kane har været hos Versus siden 2009, men hans afgang fra mærket sker i fuldstændig mindelighed med Donatella Versace, der vil bruge anledningen til at forny mærket. Ifølge en pressemeddelelse er det Donatella Versaces plan at droppe sæsonkollektionerne, i stedet fokusere mere på det digitale og lave små kollektioner i samarbejde med nye designere og kreative talenter.

”Det her er en meget spændende udvikling for Versus, og jeg er begejstret over, at være med i sådan en rusken op af modebranchens regler. Jeg vil gerne takke Christopher for hans bidrag til Versus gennem seks sæsoner, gennem hvilke jeg har haft mulighed for at nyde hans ekstraordinære talent,” siger Donatella Versace og fortsætter:

”At arbejde med unge talenter og se dem vokse og udvikle sig, som jeg har set Christopher gøre det over årene, er en af de mest givende dele af mit arbejde. Jeg ønsker ham alt det bedste for udviklingen af hans egen linje. Han vil altid have min totale støtte.”

”Jeg er så taknemlig for Donatella Versaces støtte og de fantastiske muligheder hun har givet mig. Jeg respekterer hende enormt og har lært så meget af hende. Jeg har elsket og værdsat at arbejde med hende og vil altid stå i gæld til hende. Jeg er spændt på den nye strategi for Versus, men tiden er komme for mig til at fokusere på fremtiden for brandet Christopher Kane,” siger han.

Med hans afgang fra Versus sparkes der dermed til rygterne om, at Christopher Kane er favorit til at overtage posten som ny kreativ direktør i Balenciaga, efter modehusets mangeårige designer, Nicholas Ghesquière, forleden annoncerede sin fratrædelse. Balenciaga vil dog ikke kommentere sagen, ligesom en talsmand fra Christopher Kane afviser historien.

Kilde: Vogue.co.uk.