Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Ny modeuge – kun til børn

En lille ny modeuge i London ser til marts 2013 dagens lys – og den kommer kun til at handle om børnetøj.
En lille ny modeuge i London ser til marts 2013 dagens lys – og den kommer kun til at handle om børnetøj.

En lille ny modeuge i London ser til marts 2013 dagens lys – og den kommer kun til at handle om børnetøj. Det skriver Fashion United.

Global Kids Fashion Week er arrangeret af den internationale webshop Alexandalexa.com, der har specialiseret sig i børnetøj i luksussegmentet. Modeugen skal sætte fokus på den dyre børnemode i samarbejde med den velgørende organisation Kids Company.

Hele programmet er endnu ikke afsløret for den samlede event, men der vil være modeshows og fremvisninger af både etablerede og nye designere samt aktiviteter for børn og forældre som workshops i samarbejde med Victoria & Albert Museum of Childhood og London Children’s Ballet.

Der er to hovedshows, et medie- og VIP-event med de største trends til børn til efteråret 2013 samt et offentligt arrangement til fordel for Kids Company med looks fra Alexandalexa’s brands.

”Børnemode er legende, sjov og innovativt – vi mener alle, det fortjener sin egen dedikerede platform. Derfor er vi meget stolte af at støtte den allerførste Global Kids Fashion Week. Med dette event går vi efter at sætte børnemode på verdenskortet,” siger Alex Theophanous, grundlægger og adm. direktør af webshoppen.

Global Kids Fashion Week vil også blive arrangeret i Mellemøsten, Australien og USA.

Kilde: FashionUnited.co.uk.