Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ny app udfordrer TrendsalesKenneth Plummer, Pernille Rosendahl og Jens-Otto Paludan bag ny app, der tager kampen op om det online vintagemarked med Trendsales.
Kenneth Plummer, Pernille Rosendahl og Jens-Otto Paludan bag ny app, der tager kampen op om det online vintagemarked med Trendsales.

Trendsales har indtil nu været altdominerende, når det kommer til handel med brugt tøj direkte mellem forbrugerne. Men nu kommer en ny app og hjemmeside på markedet. En række prominente navne har under navnet Anywear lavet app’en, der er en ny e-handelsplatform, der giver forbrugerne mulighed for at shoppe hele tiden og lige gyldigt hvor man er.

På Anywear kan der sælges vintage- og second hand tøj direkte mellem brugerne. Målet er ”at gøre det nemmere for privathandlende at købe og sælge kvalitetstøje og mærkervarer i kategorierne tøj, sko og accessories,” som det lyder i en pressemeddelelse.

Kendte bagmænd

Bag den nye app er tre for de fleste kendte navne. Jens-Otto Paludan, tidligere direktør for Universal Music Danmark har grundlagt Anywear sammen med Kenneth Plummer, tidligere generaldirektør i DR og nu adm. direktør i filmselskabet M2Film. Efter grundlæggelsen af virksomheden har de fået sangerinden Pernille Rosendahl med om bord som partner.

”Den kreative proces er for mig alfa og omega! Både vores ejerkreds og medarbejderstab er sammensat af 100 % dedikerede ildsjæle og visionære stilikoner, der enten er topeksperter indenfor deres felt, eller har evnen til at tænke ud af boksen,” siger Jens-Otto Paludan om den designprocessen, hvor man har været i dialog og afholdt workshops med brugere, mediefolk, modebloggere og webdesignere.

”Det er fantastisk berigende at arbejde tæt sammen med dygtige og visionære mennesker, der brænder for deres område, og jeg er derfor i dag både kolossalt stolt og taknemmelig for det, vi har skabt sammen,” siger han, mens Pernille Rosendahl tilføjer, at partnerskabet for hende er helt naturligt.

Markedet vokser
”Den digitale udvikling sker som bekendt i et rasende tempo, og det betyder, at der hele tiden åbner sig nye spændende muligheder – både i et forbruger- og forretningsmæssigt perspektiv. Jeg har altid haft en passion for mode, og derfor var det helt naturligt for mig at blive partner i Anywear.”

Hos Trendsales vil man holde øje med den nye app – men samtidig holder man fast i, at man har mange år på bagen.

”Anywear er et spændende initiativ, som vi interesseret vil følge. Markedet for second hand vokser markant i øjeblikket, og brugerne stiller samtidig store krav til den online platform, som de vil bruge til at købe og sælge tøj,” siger Martin Falslev Andersen, medstifter og adm. direktør hos Trendsales, til FashionForum.

“Det kan vi tydeligt mærke hos Trendsales, hvor vi nu gennem 10 år har opbygget et omfattende, inspirerende site og sikkert system til betalinger – herunder ikke mindst de muligheder for dialog mellem brugerne, som i høj grad har gjort Trendsales til et socialt medie,” afslutter han.

Anywear er tilgengælig til Iphones og en version til Android og øvrige smartphones er på vej.